Joctrucuri.com © Gametrick Network
 
 
                      

Ultimele Jocuri

Jocuri Top Voturi

Online Games

Facebook CommentsUltimele Jocuri


Squirtman

Gratuit Squirtman Joc. Un război nuclear a devastat planeta voastra o dată pe frumoasa. Lumea a plecat la dracu ’, au ca toate formele de viaţă. Toată lumea şi tot ce a suferit o mutaţie în creaturi oribile, oribil. Ai prea au fost transformate într-un mutant, dar cu o singură diferenţă notabilă - aveţi arme de mare şi un funky noroi cu reglaj electric ambalaj unitate cu jet! Se lupta sa pentru supravieţuire. Ai nevoie de hrană, cu ceilalţi mutanţi nevoie de hrană, aceasta e dumneavoastră sau le. Omoara orice si tot ce iti sta in cale si poate, doar poate vă veţi obţine prin holocaust nuclear în viaţă. Alegeţi din stash dvs. de arme pentru a ucide mutanţi. Fiecare armă câştiguri XP puncte inamic mai mult te omoare. Fereşte-te de putere-up-uri, după ce-l omoare pe inamic, ai de gând să le nevoie. Mult noroc! WASD pentru a muta în jurul valorii. Mouse-ul pentru a tinti si trage. Dublu click şi ţineţi apăsat tastele săgeată stânga şi dreapta la rachete partea activă. Toate tastele pot fi schimbate!

Un război nuclear a devastat planeta voastra o dată pe frumoasa. Lumea a plecat la dracu ’, au ca toate formele de viaţă. Toată lumea şi tot ce a suferit o mutaţie în creaturi oribile, oribil. Ai prea au fost transformate într-un mutant, dar cu o singură diferenţă notabilă - aveţi arme de mare şi un funky noroi cu reglaj electric ambalaj unitate cu jet! Se lupta sa pentru supravieţuire. Ai nevoie de hrană, cu ceilalţi mutanţi nevoie de hrană, aceasta e dumneavoastră sau le. Omoara orice si tot ce iti sta in cale si poate, doar poate vă veţi obţine prin holocaust nuclear în viaţă. Alegeţi din stash dvs. de arme pentru a ucide mutanţi. Fiecare armă câştiguri XP puncte inamic mai mult te omoare. Fereşte-te de putere-up-uri, după ce-l omoare pe inamic, ai de gând să le nevoie. Mult noroc! WASD pentru a muta în jurul valorii. Mouse-ul pentru a tinti si trage. Dublu click şi ţineţi apăsat tastele săgeată stânga şi dreapta la rachete partea activă. Toate tastele pot fi schimbate!

More : Elicopter dodge, Batman Ice evadare rece, Mutants, Bloods Vs Crips, Magi: Lumea Fallen


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games
- Squirtman, Gratuit , Cei mai buni jucători Arena joctrucuri.com! Poti juca cele mai populare jocuri de strategie, jocuri de curse, jocuri de lupta si lupta, jocuri de îmbrăcăminte amuzant up jocuri pentru copii si fetite, jocuri multiplayer, cele mai bune jocuri de acţiune şi aventură on-line. Vizitaţi JocTrucuri.com şi să fie jucator de top din toate timpurile.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Pagina de start | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Joc Trucuri