Joctrucuri.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Ultimele Jocuri

Jocuri Top Voturi

Online Games

Facebook CommentsUltimele Jocuri


Bubble Quod

Gratuit Bubble Quod Joc. Eşti prins! Prizonier într-o Bubble Quod de propriul design. Escape închisoare balon astfel încât să puteţi reveni la o viaţă de libertate! Spre deosebire de majoritatea jocurilor de stil platforma, scopul tau aici este de a găsi vârful, şi rulaţi în el! În cele mai multe jocuri platformă, aceasta înseamnă moarte sigură, dar aici este modul dvs. numai pentru libertate! Controalele jocuri sunt foarte simple, înainte şi înapoi chei vă mutaţi, sare în sus tasta, apăsaţi tasta R pentru a reporni un nivel. Odată ce aţi terminat nivelul, aveţi posibilitatea să apăsaţi bara de spaţiu sau ENTER pentru a merge mai departe. Începeţi fiecare nivel de constatare obiectivul tău cât mai repede posibil, mai puţin timp să luaţi, mai multe puncte vei castiga! Doar amintiţi-vă, pentru fiecare acţiune, există o reacţie egală şi opusă undeva la nivel!

Eşti prins! Prizonier într-o Bubble Quod de propriul design. Escape închisoare balon astfel încât să puteţi reveni la o viaţă de libertate! Spre deosebire de majoritatea jocurilor de stil platforma, scopul tau aici este de a găsi vârful, şi rulaţi în el! În cele mai multe jocuri platformă, aceasta înseamnă moarte sigură, dar aici este modul dvs. numai pentru libertate! Controalele jocuri sunt foarte simple, înainte şi înapoi chei vă mutaţi, sare în sus tasta, apăsaţi tasta R pentru a reporni un nivel. Odată ce aţi terminat nivelul, aveţi posibilitatea să apăsaţi bara de spaţiu sau ENTER pentru a merge mai departe. Începeţi fiecare nivel de constatare obiectivul tău cât mai repede posibil, mai puţin timp să luaţi, mai multe puncte vei castiga! Doar amintiţi-vă, pentru fiecare acţiune, există o reacţie egală şi opusă undeva la nivel!

More : Mario Bounce, Holi Goli, Monster Labryinth, Sonic Labyrinth, Bozzle


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games
- Bubble Quod, Gratuit , Cei mai buni jucători Arena joctrucuri.com! Poti juca cele mai populare jocuri de strategie, jocuri de curse, jocuri de lupta si lupta, jocuri de îmbrăcăminte amuzant up jocuri pentru copii si fetite, jocuri multiplayer, cele mai bune jocuri de acţiune şi aventură on-line. Vizitaţi JocTrucuri.com şi să fie jucator de top din toate timpurile.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Pagina de start | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Joc Trucuri