Joctrucuri.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Ultimele Jocuri

Jocuri Top Voturi

Online Games

Facebook CommentsUltimele Jocuri


Planet Defender

Gratuit Planet Defender Joc. Joaca Planet Defender Joc TD şi să apere planeta de invazia extraterestră, tunuri ion loc şi buncăre pentru populaţie, de cercetare şi upgrade clădirilor tale atunci când vei ajunge destul de cash.Best vizualizate în vitrate mode.You au de a construi clădirea şi pentru construirea clădirii mai întâi trebuie să selectaţi tipul de clădire pe care doriţi să creaţi din listă. După ce aţi selectat faceţi clic pe structura slotul gol pe întreaga planetă. Întotdeauna amintiţi-vă, trebuie să continuaţi căutarea spaţiu liber de pe planeta pentru construirea clădirii pentru că inamicii vor fi ataca pe tine foarte repede. După ce aţi creat clădire se poate face upgrade pentru a lua unele beneficii noi. Pentru a construi structura adiţionale pe care le va necesita tehnologii de cercetare şi condiţie preliminară pentru aceasta va trebui să faceţi clic pe fila de cercetare pe partea de sus pentru a accesa. Pentru a juca acest joc utilizaţi următoarele taste - Mouse-ul - pentru a interacţiona cu opţiunile de joc.

Joaca Planet Defender Joc TD şi să apere planeta de invazia extraterestră, tunuri ion loc şi buncăre pentru populaţie, de cercetare şi upgrade clădirilor tale atunci când vei ajunge destul de cash.Best vizualizate în vitrate mode.You au de a construi clădirea şi pentru construirea clădirii mai întâi trebuie să selectaţi tipul de clădire pe care doriţi să creaţi din listă. După ce aţi selectat faceţi clic pe structura slotul gol pe întreaga planetă. Întotdeauna amintiţi-vă, trebuie să continuaţi căutarea spaţiu liber de pe planeta pentru construirea clădirii pentru că inamicii vor fi ataca pe tine foarte repede. După ce aţi creat clădire se poate face upgrade pentru a lua unele beneficii noi. Pentru a construi structura adiţionale pe care le va necesita tehnologii de cercetare şi condiţie preliminară pentru aceasta va trebui să faceţi clic pe fila de cercetare pe partea de sus pentru a accesa. Pentru a juca acest joc utilizaţi următoarele taste - Mouse-ul - pentru a interacţiona cu opţiunile de joc.

More : Stealth Hunter 2, Fenix, Real Estate Mogual, Rogue Dungeons, Modern Tactics 2


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games
- Planet Defender, Gratuit , Cei mai buni jucători Arena joctrucuri.com! Poti juca cele mai populare jocuri de strategie, jocuri de curse, jocuri de lupta si lupta, jocuri de îmbrăcăminte amuzant up jocuri pentru copii si fetite, jocuri multiplayer, cele mai bune jocuri de acţiune şi aventură on-line. Vizitaţi JocTrucuri.com şi să fie jucator de top din toate timpurile.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Pagina de start | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Joc Trucuri