Joctrucuri.com © Gametrick Network
 
 

 

 

Sponsored Ads:


 

Game Loading, please wait...

                      

Ultimele Jocuri

Jocuri Top Voturi

Online Games

Facebook CommentsUltimele Jocuri


Parcare cu valet coşmar

Gratuit Parcare cu valet coşmar Joc. Încercare abilităţile dumneavoastră ca un valet în acest joc de parcare complex şi distractiv! Încerca să parcheze masinile în pete clienţii dumneavoastră vă rugăm să, fără a se deteriora-le şi să le aducă înapoi, atunci când le cere să. Ridica destui bani înainte de sfârşitul de nivel pentru a debloca următoarea. Utilizaţi tastele WASD sau săgeată pentru a muta valet dumneavoastră sau masina ta, tasta de spaţiu pentru a frana, X sau tasta Enter pentru a obţine în sau în afara de masina si tasta Shift pentru a muta un pic mai repede. Complet toate nivelurile şi avea o mulţime de distracţie!

Încercare abilităţile dumneavoastră ca un valet în acest joc de parcare complex şi distractiv! Încerca să parcheze masinile în pete clienţii dumneavoastră vă rugăm să, fără a se deteriora-le şi să le aducă înapoi, atunci când le cere să. Ridica destui bani înainte de sfârşitul de nivel pentru a debloca următoarea. Utilizaţi tastele WASD sau săgeată pentru a muta valet dumneavoastră sau masina ta, tasta de spaţiu pentru a frana, X sau tasta Enter pentru a obţine în sau în afara de masina si tasta Shift pentru a muta un pic mai repede. Complet toate nivelurile şi avea o mulţime de distracţie!

More : Arc, Carnavalul Star, Frogger, Castelul de salvare, Birdy


 


Watch Gameplay Videos


Watch Canonical Launcher

Watch Spider Bug

Watch Renga Samurai

Watch Kaboomz 3

Online Browser Games

Strategy, Action, Sports and RPG games that you can play on your internet browser. Click here for all Online Browser Games
- Parcare cu valet coşmar, Gratuit , Cei mai buni jucători Arena joctrucuri.com! Poti juca cele mai populare jocuri de strategie, jocuri de curse, jocuri de lupta si lupta, jocuri de îmbrăcăminte amuzant up jocuri pentru copii si fetite, jocuri multiplayer, cele mai bune jocuri de acţiune şi aventură on-line. Vizitaţi JocTrucuri.com şi să fie jucator de top din toate timpurile.

Game Jeux Spiele Juegos Giochi Jogo Oyunlar Spel Spel Igry Igra Jatekok Spillet Pelit Gry Jocuri Hry Spil

 

Pagina de start | Privacy Policy
Copyright © 2008 - Joc Trucuri